Selecteer een pagina

Diensten

Vakkundig

Allround klusbedrijf

Kluswerken Hartkamp Karwei

Hartkamp Karwei is gespecialiseerd in diverse kluswerken in Rotterdam en omgeving voor grotere projecten, maar ook kleine klusjes die maar blijven liggen. Nieuwe leidingen, een tuinhuisje of een eeuwig lekkende kraan waar u tegenaan hikt, zet ons gerust in! Wat kunnen wij voor u doen?

N

Totale verbouwing

N

''Kleine klusjes"

Alle diensten onder 1 kap

Timmerwerken

Een timmerman nodig in Rotterdam of daarbuiten? Ook in timmerwerken is Hartkamp Karwei thuis! Wij verrichten alle mogelijke soorten timmerwerkzaamheden: complete verbouwingen, houten vloeren leggen, tussenwanden zetten, een dakkapel afwerken, (gips)plafonds plaatsen, maar ook een kledingkast monteren. Alles om uw woning of pand prettig leefbaar te maken. Ook buitenshuis kan u ons inzetten voor timmerwerken, denk aan de realisatie van een tuinhuisje of blokhut, het plaatsen van kozijnen of een schutting zetten.

Loodgieterswerken

Een verstopte afvoer? Nieuwe leidingen nodig? Ook als loodgieter in Rotterdam en daarbuiten zijn wij inzetbaar. Wij verrichten alle loodgieterswerken met uitzondering van een complete cv installatie. Hiervoor verwijzen wij u graag door binnen ons netwerk. U kunt ons inzetten voor kleine en grote reparaties en installaties, zoals een badkamerrenovatie of een keukeninstallatie inclusief nieuwe leidingen. Bij een verstopte afvoer zorgen wij ervoor dat het water binnen een mum van tijd weer doorloopt. Zet ons ook in bij een verstopt riool. Ga niet zelf aan de slag met chemische, milieuvervuilende middelen en voorkom onnodige reparaties.

Reparaties

Een klusjesman in Rotterdam of omgeving nodig? Vaak blijven kleine klusjes liggen. U weet niet precies hoe u moet beginnen, u heeft weinig tijd in uw drukke bestaan of u loopt vast tijdens de klus. Kijk niet langer aan tegen een losse leuning of een schilderij dat staat te wachten, maar zet Hartman Karwei in! Wij hebben de kennis en materialen in huis om elke klus of reparatie vakkundig uit te voeren. U hoeft niet eerst uit te zoeken welke materialen en schroefjes u nodig heeft of bepaalde machines te huren. Een klusjesman inhuren bespaart u tijd, energie en ergernis. Een plank bevestigen, een piepende deur temmen, een lekkende kraan repareren? Wij draaien onze hand nergens voor om!

Schilderwerken

Zelf aan de slag of liever een professioneel schilder inhuren? Hartkamp Karwei verricht schilderwerken in heel Rotterdam en omliggende plaatsen, binnen en buiten. Schilderwerk uitbesteden bespaart u zee├źn van tijd en u weet zeker dat u straks van puntgave muren geniet. Want Hartkamp Karwei doet ook het voorwerk. Wij stuken muren en maken deze behangklaar of verfklaar. Ziet u op tegen die behangklus? Ook dat kan u aan ons uitbesteden. Graag voorzien wij u desgewenst van kleuradvies. Tevens zijn wij inzetbaar als winterschilder.

Elektriciteitswerken

Hartkamp Karwei is uw elektricien in Rotterdam en omstreken. Wij leggen en verplaatsen leidingen, plaatsen lichtpunten en komen langs bij kortsluiting en stroomuitval, die u niet zelf kunt oplossen. Van knipperende lichten tot het installeren van binnenverlichting of het aansluiten van een buitenlamp. Een nieuw stopcontact nodig? Een lamp repareren zodat deze langer meegaat? Wij doen het allemaal! Hartkamp Karwei is echter geen gecertificeerd elektricien. Heeft u dus een compleet nieuwe groepenkast nodig? Dan verwijzen wij u graag door binnen ons netwerk.

Schoonmaak

Ook voor professionele schoonmaak in Rotterdam en omstreken staan wij voor u klaar. Hartman Karwei biedt diverse opruim- en schoonmaakwerkzaamheden aan en knapt tuinen op. Ligt uw tuin vol afval na een verbouwing? Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u uw terras na een paar seizoenen weersinvloeden weer zomerklaar hebben? Wij verwijderen rotzooi en spuiten terrassen schoon. Gaat uw huis binnenkort in de verkoop? Hartman Karwei reinigt elke woning tot in de kleinste hoekjes, in en rondom, en maakt uw huis verkoopklaar. Met professionele schoonmaakmachines en schoonmaakmiddelen krijgen wij alles brandschoon!

I

Rotterdam e.o.

 

Allround klusbedrijf

 

Benieuwd wat Hartkamp Karwei voor u kan betekenen?

Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van kluswerken in Rotterdam en omgeving.

Contact

Telefoon

06 - 50 60 05 69

Email

[email protected]

Adres

Gouda

Verbouwing Gouda

verbouwing-gouda.nl